Om os

Tømrer – og snedkerfirmaet Simon Jørgensen og Søn A/S er en traditionsrig virksomhed og vi har udført hoved- og fagentrepriser fra samme adresse i Kvistgård siden 1960, hvor vi med vores ca. 20 medarbejdere servicerer vores kunder. Vi er et erfarent tømrer – og snedkerfirma, som nu ejes i 3. generation og stræber altid efter at møde kundens behov og levere et tilfredsstillende resultat. Vores kundekreds består af private såvel som offentlige virksomheder, landbruget samt private husstande i hele Nordsjælland og hovedstadsområdet.

I 1960 da Simon Jørgensen startede sin virksomhed var hans mål at fremstå som en solid tømrer- og snedkervirksomhed med fokus på at være en hurtig og effektiv samarbejdspartner, have fornuftige priser og levere godt håndværksmæssigt arbejde. Det er således disse kernekvaliteter som danner grundlaget for virksomheden i dag.

I 1968 blev Hans Martin Jørgensen medejer i sin fars firma, hvor navnet Simon Jørgensen og Søn stammer fra. I 1978 overtog Hans Martin Jørgensen virksomheden helt, hvor der gennem årene blev udført traditionelt tømrerarbejde for private og erhvervskunder. I dag ledes virksomheden af Hans Martin Jørgensens søn, Christoffer Jørgensen som overtog firmaet i 2007.

Vi har en lille administration og dette kommer vores kunder til gode, så vi kan tilbyde fornuftige priser og samtidig bevare høj kvalitet.
Simon Jørgensen & Søn er medlem af Byg Garanti ordningen og kan dermed tilbyde vore kunder Dansk Byggeri’s forbrugeraftale. Når du vælger os, der er medlem af BYG, sikrer du dig BYG’s 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af arbejde til private forbrugere.